Google maps UBER házasság

A Google maps évek óta megmutatja hogyan lehet eljutni a budapesti BKV hálózaton a beírt címre. Ez kiegészült az UBER-es opcióval.

Továbbra is csak annyi a teendőnk, hogy okostelefonunkon a google maps-be beírjuk hova akarunk eljutni, a tömegközlekedési opcióra kattintunk és az alkalmazás már mutatja is, hogy a különböző, busz, metro, villamos, troli kombinációval mennyi idő alatt jutunk el a címre. Ezt egészítették ki a UBER-es opcióval, ami alternatívát az a tömegközlekedésre és megmutatja, hogy mennyi idő alatt és nagyjából mekkora viteldíjért visz el minket egy UBER sofőr.

Akinek nincs bérlete és jegyet használ és a kívánt címre 2 átszállással jut csak el, az a mai jegyárakon legalább 900 forintot fizet az útért. Nekik az UBER költségben is kedvező alternatívát nyújt. Az időmegtakarításról nem is beszélve, mert ahol nincs jó közlekedés, ott akár egy fél órát is lehet spórolni UBER-rel.

Jelenleg csak azoknak működik, akiknek az UBER telepítve van az okostelefonjukon. Gondolom, az elsőre túl sokba került volna, hogy mindenkinek látható legyen ez az opció. Aki kipróbálná, használja a promo kódomat kristofl3 és 2.500forint értékben ingyen utazhat.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s