Boldog karácsonyi hatékonyságot!

Sokan várják a karácsonyt és 24-én este, ha már minden kész, jó ülni teli hassal a fa mellett. Persze a megelőző napok készülődése már kevésbé felemelő az üzletekben. A karácsony tipikusan nem a hatékonyságról szól, ugyanakkor nem rossz, ha a megelőző hetekben sem kapunk agyvérzést.

A karácsonyi készülődés egyik sarkalatos pontja a karácsonyfa. A hagyományos megoldás a vágott fa, gyerekkoromban mi ezt szerettük. Ez valószínűleg most is a gyerekek kedvence. A földlabdás, visszaváltható verzió környezetbarát, de nem érhető el annyi helyen, mint a vágott fa és innentől a szállítása bonyolultabb. Ilyen fák főleg kisebb méretben érhetők el, a plafonig érő fa földlabdával már csak targoncával lenne mozgatható, emiatt valószínűleg nincs is ilyen a piacon. Manapság a műfák is nagyon jó minőségűek. Ízlés kérdése ki mit választ.

Tavaly karácsonyra egyedi, saját magam barkácsolta karácsonyfát készítettem. Amellett, hogy szívesen barkácsolok, csak egyszer kellett megcsinálni, pár ezer forintból elkészült, amiből valószínűleg egy vágott fa se jött volna ki. Idén már csak le kellett venni a szekrény tetejéről. A teljes karácsonyfa beszerzési mizéria, tűlevelestül elillant, egy fát se kellett kivágni hozzá.

Boldog karácsonyt kívánok minden kedves hatekonyabban.hu olvasónak!

013

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s