Beach business

Életem talán legtökéletesebben szervezett strandját találtuk Görögországban. Halkidiki félsziget, Manassu-beach, már 15km-re a helytől kitáblázva a főúton.
Megérkezünk, kedvesen elmondják a parkoló bejarónál, hogy a napágyak és a napernyő ingyen van, csak rendelni kell. Azaz nem teljesen ingyen, de valamit úgyis innánk. A parkolóban eligazító ember, hogy hova álljunk.

Bemegyünk a strandra vasárnap van, ezért fullon a hely. Egy eligazító pulthoz megyünk, ahol megmondják angolul, hogy nincs szabad napágy, DE van varólista, felirják a nevem, megiszunk a bar-ban egy kávét egy árnyas fotelben.
Bő fél óra és jön a 3 eligazító közül az egyik (URH kapcsolatban vannak és folyamatosan pásztázzák a strandot, hol ürül hely), hogy felszabadult 2 ágy napernyővel. Odakísérnek és hívja is a kollegáját akinél tudunk is rendelni. Nem kell sorban állni semmiért!

A rendelést felveszi a srác okostelefonon. Nem szalad hátra, a pultosok már keverik is a cocktailt a bar-ban. A mellettünk lévő napágynál már veszi is fel a következő rendelést. Kb. 5 perc, hozzák is az italokat. A pénztárgépi bizonylatot! lerakja és a kollegája jön pár perccel később fizettetni.

Paypassal is tudok fizetni, bár én mutattam meg nekik, hogy hogyan működik. A rendelésfelvevők egyenruhában, a napágyak számozva, a kézi kütyükben pontosan látják ki mit rendelt, mit fizetett. A hely kapacitása kb.: 500 fő. Remélem a Lupa szigetre tervezett strand hasonló szervezettséggel fog működni!
Megyünk is fürdeni, jó nyaralást Mindenkinek 🙂

 

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s