Fesztiválozz kevesebb sorban állással!

Indul a Sound, pár hét múlva Sziget és még jó pár fesztivál. A szervezők már évek óta kínálnak innovatív megoldásokat. A VOLT-on jópár sorba nem kellett beállnom ezek használatával:

 1. Jegy-/bérlet vásárlás interneten keresztül bankkártyával, majd ezt okostelefon app-ba letöltve rögtön lehet menni a karszalagos kapuhoz.
 2. Paypass-os bankkártya használata fesztiválos feltöltőkártya helyett. Ezzel lehet a legtöbbet spórolni:
  nem kell beállni a feltöltő kártyás sorba
  nem kell 500-os letétet fizetni a kártyáért és még 500 forintért szelektív szemétgyűjtő zsákot sem adnak. Ez csak a sátrazóknak valós opció, a napijegyesek nem sétálnak szemeteszsákkal egyik színpadtól a másikig.
  nem kell újra és újra feltölteni a kártyát
  nem kell visszaváltani a kártyát utolsó nap hajnalban. Aki elfelejti az bukja az 500 forintos letétet és a kártyán maradt egyenleget is.

  A bankkártya limitet megelőzés céljából érdemes csökkenteni és javasolom a kártyát nyakba akasztani vagy nadrágra felkötni, csökkentve az elvesztési / lopási rizikót.

A programot érdemes papírra kinyomtatni vagy programfüzetet szerezni. A fesztivál appok jók, de a folyamatos nézegetése zabálja az aksit és telefon nélkül megtalálni a többieket lehetlen

IMG_6068

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s